Trend Micro best på endepunktsikkerhet blant 15 leverandører 
Har du fått med deg at Trend Micro har mottatt den høyeste poengsummen blant 15 leverandører som ble evaluert i rapporten “The Forrester Wave : Endpoint Security Suites, Q4 2016”?
 
Målrettede angrep, zero day-trusler, skadelige programmer og løsepengevirus gir mange små og store IT-avdelinger en kraftig hodepine. Trend Micro har alene identifisert 79 nye varianter av løsepengevirus i løpet av første halvår av 2016, en vekst på 179% sammenlignet med hele 2015. Effektive endepunktsikkerhets-løsninger er kritisk til å holde trusler i sjakk og til å påse at bedriftsdata ikke blir kompromittert.
 
Medio oktober publiserte det uavhengige analyseselskapet Forrester Research at Trend Micro sin teknologi for endepunktsikkerhet oppnådde den høyeste poengsummen blant 15 leverandører. Forrester Research plasserer også Trend Micro som den sikkerhetsleverandøren med det sterkeste tilbudet og den beste strategien.
 
Å bli navngitt som en leder av Forrester Research, bekrefter verdien av å ha en komplett portefølje av endepunktsikkerhet. Det er også en viktig utmerkelse, og en trygghet for våre kunder, at en uavhengig industriaktør gir høyest poengsum til vår teknologi.  
 
Trend Micro fikk høyest mulig poengsum for sin produktportefølje og markedsstrategi, og oppnådde en samlet poengsum på 4,7 av 5 mulige i strategi-kategorien. Forrester Research-rapporten berømmer Trend Micros overordnede tilnærming, og skriver i sin rapport følgende:
– Samlet sett dekker Trend Micros nåværende portefølje, kombinert med selskapets kortsiktige og langsiktige produktstrategi, dagens og morgendagens sikkerhetsbehov for Enterprise-selskaper.
 
Trend Micro sin endepunktsikkerhet dekker hele livssyklusen i et trusselbilde. Fra å forebygge, oppdage, analysere og respondere. Endepunktsikkerhet er kun en del av det generelle sikkerhets-puslespillet, og vil kun være et effektivt virkemiddel når det benyttes sammen med sikkerhetsteknologi på server, nettverk og gateway-nivå.
 
For å laste ned hele rapporten “The Forrester Wave : Endpoint Security Suites, Q4 2016” ,   klikk her .

The post Trend Micro best på endepunktsikkerhet blant 15 leverandører appeared first on Trend Micro Norway Blog .

Top News